Őszi kezdet

Hát nincsenek valami jó híreim, így ősszel.

Szervezet diétázik!

Ilyen még nem fordult elő ha nem beteg. S most tuti nem az. Hát ez elfogadhatalan. Az a rohadt irányítóközpont az tehet róla, biztos. A múltkor is egy prezentációban mutogatták, hogy mennyire sok felesleget viszünk be és raktározunk el mi ZsírSejtek. De hát ez a dolgunk, könyörgöm. Ha valami nem kerül hasznosításra akkor tárolni kell. S nincsen nálam jobb raktáros az egész szervezetben.

Az egész úgy kezdődőtt, hogy nyáron gyakorlatilag leszokott a JunkFood-ról. Már alig vártuk, hogy minden visszakerüljön a régi kerékvágásba. Jöjjön a bevitel akár a régi építőipari vállaltról elnevezett étkezdéből, vagy a vidéki központban lévő retro-ból, vagy akár junkfood helyekről. Csak legyen mit tárolni, s újrakezdhessük a munkaversenyt. De az irányítóközpont letiltotta az igényeinket. Minden igénylőlapot vissazdobtak, hogy nincs jogunk igényeket leadni. Így kerülőuton az IzomSejtekhez probáltunk fordulni, hogy ha ők kérnek biztos lesz bevitel. De csak nagyon kevés érkezik a korábbiakhoz képest. Ugyanis  Szervezet nem vacsorázik. Mikor hazaér - pedig már ilyenkor olajozom a raktárajtót -  csak egy pohár vizet iszik. S abból nem tudok semmit betárolni. Hihetetlen! ilyen még nem fordult elő velünk, s ráadásul jól birja a diétázást ,  nem tudjuk rábeszélni sehogy sem az irányítóközponot, hogy változtasson. Egyelőre,

De nem adom (adjuk ) fel. Lesz még itt kerekedés.

A legrosszabbat nem is mondtam. Reggelenként tornázni is elkezdett. Szerencsére nem túl nagy intenzitással - lusta felkelni szerencsére -  de azért csak csak tornázik. S az IzomFiúk meg örülnek. Bár a raktárajtót hiába kaparásszák, a napközbeni bevitelből gyakorlatilag csak az izomfiúknak jut. Így nem tudok kerekedni. Megis erősitettem a bizotnságot a raktárajtónál, nehogy próbléma legyen.

Szerencsére van egy apró reménysugár. GyermekSzervezet idén az iskolával jár úszni, így szombatonként nem, s emiatt Szervezet sem tudja kihasználni az alkalmat egy kis sportolásra. Ez reményt ad a harc folytátásához.

Erösek maradunk, és éberek leszünk, Örizzük a raktárakat!