Szünet után

Hát sok szünetet tartottam, ez már igaz. De teljesen lefoglalt engem (minket ZsírSejteket)  az irányítóközponttal való hadakozás. Valahogy az az elképzelés ütött be az irányítóközpontban, hogy vissza kell fogni a bevitelt. De ha visszafogjuk, mit fogok mindennap eltárolni - kérdem én. A végén még zárva marad a raktárajtó, s nem fogok tudni kerekedni.

Ráadásul itt volt a nyár. Ezt  is utálom már. Régen még szerettem, mert Szervezet fiatalkorában ekkor volt ideje pihenni, ahogy mondogatták "nyáron összeszed magad", De most meg pont fordítva van. ilyenkor mennek el nyaralni, meg szabadságra  ami azt jelenti hogy sokkal többet mozog, hiszen GyerekSzervezet-tel kerékpározik, úszik, futkározik nap mint nap. Ráadásul nem rendszertelenül eszik,  s szinte nem is kapunk junkfood-ot. Pedig szeretjük. De az irányítóközpont minden ilyen kérésünket letiltotta

Emiatt szinte lázadás tört ki közöttünk, de szerencsére néhány lángos be beköszön azért nyáron is. Na meg persze fagylalt, az is finom.

Persze ha ők igy, mi is.  Most sem sikerült az izomSejteknek kinyitniuk a raktárakat, pedig néha elég közel álltak hozzá. De szerencsére az új szupertitkos kódváltozat legyőzte őket, pedig az irányítóközponttól is kértek segítséget. De mi elengedtük a fülünk mellett a irányitóközpont utasításait. Mekkora kupleráj lehet ott fennt, mert nem találtak meg a saját nyitó kódjukat, pedig keresték. Biztos jól elrakták valahová, s mivel olyan régen kellett használniuk, biztos elfelejtették hová is tették.

Szóval a nyári többmozgás, kevesebb bevittel ellenére nem engedtünk, s tartottuk magunkat. Ezt a csatát ha nem is nyertük meg, de legalább döntetlenre hoztuk ki.